Τα Μικρά Τερατουργήματα


Τα Μικρά Τερατάκια σε ώρες δημιουργίας


Τα Μικρά Τερατουργήματα είναι τα έργα που δημιουργούν τα ΜΙΚΡΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ , δηλαδή εμείς! Διότι εμείς είμαστε τα Μικρά Τερατάκια και επομένως τα έργα μας πώς θα λέγονται; Και εννοείται πως είναι όλα αριστουργήματα!

Τα λεξικά βέβαια διαφωνούν με αυτή την άποψη, αλλά εμείς Τερατάκια είμαστε και δικαιούμαστε να τερατολογούμε!!! Με γνώση και επίγνωση πως παίζουμε με τις λέξεις και όχι από άγνοια ή πρόθεση να παραποιήσουμε και να κακοποιήσουμε τη γλώσσα μας, την υπέροχη ελληνική γλώσσα.

Εδώ λοιπόν θα βρίσκετε τα δικά μας έργα. Και τις εργασίες μας από τη Μικρή μας Τερατούπολη, δηλαδή την τάξη μας. Και γιατί θα τα βρίσκετε εδώ; Μα γιατί αποφασίσαμε να κατακτήσουμε το ίντερνετ. Έχουμε τεράστια σχέδια αλλά από μετριοφροσύνη (!) δε σας τα αποκαλύπτουμε ακόμη. Σιγά σιγά. Μη σας χαλάσουμε και την έκπληξη!

Θα σας αποκαλύψουμε όμως πως όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα άλλο Μικρό Τερατάκι που έχει εγκατασταθεί στην τάξη μας εδώ και δύο χρόνια, το Ζυμαρούλη. Α, χάνετε που δεν τον ξέρετε. Πρόκειται για πραγματικό τέρας. Και τέρας που ... ζυμώνεται. Γι' αυτό και τον βαφτίσαμε Ζυμαρούλη. Βέβαια του έχουμε κάνει κι άλλα, αυτά όμως καλύτερα να σας τα πει μόνος του. Κι όταν θα τα διαβάσετε, θα καταλάβετε πως Τα Μικρά μας Τερατουργήματα δε διαφωνούν και τόσο με τα λεξικά!!!

Τέλος πάντων έχετε πολλά τερατώδη ακόμη να μάθετε για μας. Είπαμε όμως, σιγά σιγά, μη σας έρθουν και απότομα και τρομάξετε. Λάβετε όμως υπόψη αυτά τα λίγα για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά και έπειτα περάστε από την ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: